Forberedelse

Øjenundersøgelse Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Forbedredelse inden din øjenlægeaftale

Inden du møder til din tid på øjenklinikken er det vigtigt at du overvejet hvad dine gener drejer sig om. Dette gør, at vi lettere kan stille diagnosen hurtigt og sikkert. Så sikres du også bedst mulig behandling og det bedste udgangspunkt for det videre forløb.

Det er vigtigt, at du undersøger hvert øje for sig. Find præcist ud hvad dine symptomer er og hvornår de startede. Svinger symptomerne i løbet af dagen og henover dage/uger/måneder. Kan du bedre dine gener selv. Er synet sløret og er det sløret over det hele eller i midten af synsfeltet. Er der formforandringer – fx at lige linjer er begyndt at bugte. Er der smerter ? Er der rødme ? Tåreflod ?

Skemaer inden du møder i klinikken

For at sikre en hurtig og effektiv øjenlægeservice kan du hjælpe til ved at printe et af de nedenstående skemaer og udfylde dem inden dit besøg i klinikken. Hvis det er første gang du møder i Vestsjællands Øjenklinik Slagelse skal du printe spørgeskemaet til nye patienter. Hvis du har været i klinikken før skal du printe spørgeskemaet til kontrol og udfylde det.

Spørgeskema til nye patienter

Spørgeskema til kontrol