Patientinformation

Henvisning

Henvisning

Klinikken har overenskomst med regionen. Det betyder at du kan benytte dig af vores øjenklinik uden egenbetaling. Der kræves ikke henvisning fra din praktiserende læge for at blive set af en øjenlæge.

Alle undersøgelser og behandlinger er derfor dækket af dit sundhedskort (tidl. det gule sygesikringskort).

Privat konsultation og kørekort

Vestsjællands Øjenklinik Slagelse tilbyder generelt ikke private konsultationer, hvor der er egen betaling. Men i tilfældet med behov for hurtig kørekortsattest introducerer vi muligheden for at få en hurtig tid til kørekortsvurdering for egen betaling.

I en meget travl klinik, er vi altid nødt til at prioriterer alvorlige og akutte sygdomme før mindre alvorlige forhold. Og selv om kørerkortet er meget vigtigt, er det ikke alvorligt på samme måde som en truende øjensygdom. Forespørgsler på kørekort vil derfor typisk blive ned prioriteret.

Men nogle gange kan patienten være i tidsnød i forhold til fornyelse af kørekort eller på baggrund af forespørgsler fra egen læge, politiet eller Styrelsen for Patientsikkerhed.

I disse tilfælde kan vi derfor tilbyde en hurtig tid (uden for normal åbningstid), der kan afklare om du synsmæssigt kan bestride kørekort.

Hvis du ønsker denne løsning, kan du snakke med personalet og bliver i denne sammenhæng informeret om forventede pris.

Gruppe II patienter

Hvis du er gruppe II patient har du en række fordele, som man ikke normalt har med sundhedskortet (tidl. det gule sygesikringskort). Men samtidigt kræves egenbetaling af dine besøg i klinikken. Spørg venligst om priser inden du bestiller din tid så du er bekendt med disse.

Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Sdr. Stationsvej 41, Kælderen

4200 Slagelse

58 52 20 01

Læs om dit forløb i klinikken

Forbered dig inden dit besøg

Ventetid til og i klinikken

Øjendrypning i klinikken

Vil du vide mere om øjensygdomme og patientrettigheder