Hvem er personalet hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Personalet hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Vestsjællands Øjenklinik Slagelse drives af to øjensygeplejersker og en øjenlæge.

Sygeplejerskerne udgør en central del af Vestsjællands Øjenklinik Slagelse. Det er dem der varetager telefontiden og dem som patienterne ser først og får de indledende undersøgelser ved. Men også bag kulisserne spiller de en utrolig vigtig rolle i at få hverdagen til at fungere så øjenklinikken kan se patienter på så højt fagligt niveau som muligt.

Arbejdsmiljøet hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse sætter vi meget stor pris på arbejdsmiljøet. Det er vigtigt, at der er gode og ordnede forhold både for personalet og patienterne.

Særligt insisterer vi på, at der altid er en god tone. Det er vigtigt at møde patienten der hvor de er med det udgangspunkt og den sygdom de kommer med.

Samtidigt er det utroligt vigtigt, at personalet bliver behandlet ordentligt, med respekt og med en god tone fra patienterne. Det er vores arbejdsplads og vi investerer utroligt meget af vores tid på at få denne øjenklinik til at blive så god som muligt. Det er derfor et krav, at personalet trives og føler sig godt behandlet af vores patienter.

Susanne Bering

Øjensygeplejerske

Tine Marnfeld

Øjensygeplejerske

Nigel Datta

Speciallæge i Øjensygdomme