Klinikken

Hvem er vi?

Personalet hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Vestsjællands Øjenklinik Slagelse drives af to øjensygeplejersker og en øjenlæge.

Sygeplejerskerne udgør en central del af Vestsjællands Øjenklinik Slagelse. De varetager telefontiden og er dem som patienterne ser først og får de indledende undersøgelser ved. Men også bag kulisserne spiller de en utrolig vigtig rolle i at få hverdagen til at fungere så øjenklinikken kan se patienter på så højt fagligt niveau som muligt.

Arbejdsmiljøet hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse sætter vi meget stor vægt på arbejdsmiljøet. Det er vigtigt, at der er gode og ordnede forhold både for personalet og patienterne.

Særligt insisterer vi på, at der altid er en god tone. Det er vigtigt at møde patienten der hvor de er med det udgangspunkt og den sygdom de kommer med.

Samtidigt er det utroligt vigtigt, at personalet bliver behandlet ordentligt, med respekt og med en god tone fra patienterne. Det er vores arbejdsplads og vi investerer utroligt meget af vores tid på at få denne øjenklinik til at blive så god som muligt. Det er derfor et krav, at personalet trives og føler sig godt behandlet af vores patienter.

 

Marianne Pedersen

Øjensygeplejerske

Marianne Pedersen har mangeårig erfaring som øjensygeplejerske. Marianne har senest været ansat på Roskilde øjenafdeling, hvor Marianne bl.a. har taget sig meget af børn og unge med øjensygdomme samt nethindesygdomme. Marianne er en helt central figur hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse da hun bidrager ekstremt meget til udvikling af øjenklinikken så vi konstant forbedrer os.

Nina Rahr Thomsen

Øjensygeplejerske

Nina Thomsen er den nyeste ansatte sygeplejerske. Nina kommer fra en stilling på Glostrup Øjenafdeling, hvor Nina især arbejdede med meget komplicerede hornhinde sygdomme. Nina havde i den forbindelse sit eget ambulatorium, hvor hun selvstændigt så patienter. Nina spiller en utroligt afgørende rolle i vores klinik, da hun bidrager til udviklingen af vores fag og ser patienter selvstændigt og derved medfører at klinikken kan forblive produktiv uden at kvaliteten falder. 

Nigel Datta

Speciallæge i Øjensygdomme

Nigel Datta er uddannet læge fra Københavns Universitet. Nigel Datta er siden uddanner som speciallæge i øjensygdomme i Region Øst på Glostrup/RH. Under uddannelsen har Nigel Datta været på Øjenklinikkerne i Hillerød, RH, Glostrup og Næstved. Efter endt speciallægeuddannelse arbejdede Nigel Datta bl.a. som subspecialist i nethindesygdomme, grøn stær og sygdomme i samspillet mellem hjerne og øjne på Roskildes Øjenafdeling.

Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Sdr. Stationsvej 41, Kælderen

4200 Slagelse

58 52 20 01

Læs om dit forløb i klinikken

Forbered dig inden dit besøg

Ventetid til og i klinikken

Øjendrypning i klinikken

Vil du vide mere om øjensygdomme og patientrettigheder