Klinikken

Hvem er vi?

Personalet hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Vestsjællands Øjenklinik Slagelse drives af to øjensygeplejersker, en optiker og en øjenlæge.

Personalet udgør en central del af Vestsjællands Øjenklinik Slagelse. De varetager telefontiden og er dem som patienterne ser først og får de indledende undersøgelser ved. Men også bag kulisserne spiller de en utrolig vigtig rolle i at få hverdagen til at fungere så øjenklinikken kan se patienter på så højt fagligt niveau som muligt.

Arbejdsmiljøet hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse sætter vi meget stor vægt på arbejdsmiljøet. Det er vigtigt, at der er gode og ordnede forhold både for personalet og patienterne.

Særligt insisterer vi på, at der altid er en god tone. Det er vigtigt at møde patienten der hvor de er med det udgangspunkt og den sygdom de kommer med.

Samtidigt er det utroligt vigtigt, at personalet bliver behandlet ordentligt, med respekt og med en god tone fra patienterne. Det er vores arbejdsplads og vi investerer utroligt meget af vores tid på at få denne øjenklinik til at blive så god som muligt. Det er derfor et krav, at personalet trives og føler sig godt behandlet af vores patienter.

 

Marianne Pedersen

Øjensygeplejerske

Marianne Pedersen har mangeårig erfaring som øjensygeplejerske. Marianne har senest været ansat på Roskilde øjenafdeling, hvor Marianne bl.a. har taget sig meget af børn og unge med øjensygdomme samt nethindesygdomme. Marianne er en helt central figur hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse da hun bidrager ekstremt meget til udvikling af øjenklinikken så vi konstant forbedrer os.

Ditte Nielsen

Øjensygeplejerske

Vi er taknemmelige for at have ansat nyeste kollega hos Vestsjællands Øjenklinik. Ditte er uddannet øjensygeplejerske med flere års erfaring fra Næstved øjenfadeling. Her har Ditte både varetaget patienter i ambulatoriet og deltaget i komplicerede øjenoperationer.  Udover viden og erfaring bringer Ditte masser af sjov og hygge for både personalet og patienterne.

Nigel Datta

Speciallæge i Øjensygdomme

Nigel Datta er uddannet læge fra Københavns Universitet. Nigel Datta er siden uddannet som speciallæge i øjensygdomme i Region Øst på Glostrup/RH. Under uddannelsen har Nigel Datta været på Øjenklinikkerne i Hillerød, RH, Glostrup og Næstved. Efter endt speciallægeuddannelse arbejdede Nigel Datta bl.a. som subspecialist i nethindesygdomme, grøn stær og sygdomme i samspillet mellem hjerne og øjne på Roskildes Øjenafdeling.

Carina Sarup Jørgensen

Optiker

Carina er den senest ansatte hos Vestsjællands Øjenklinik Slagelse.

Carina er uddannet optiker med mange års erfaring og her derfor en utrolig indsigt i vores fag.

I vil møde Carina, som den usædvanligt  kompetente kollega, der altid har et godt humør.

Vestsjællands Øjenklinik Slagelse

Sdr. Stationsvej 41, Kælderen

4200 Slagelse

58 52 20 01

Læs om dit forløb i klinikken

Forbered dig inden dit besøg

Ventetid til og i klinikken

Øjendrypning i klinikken

Vil du vide mere om øjensygdomme og patientrettigheder